Om fårkött & lammkött, köttkvalité
Om fårkött & lammkött, köttkvalité
Om fårkött & lammkött, köttkvalité
Marknaden för lamm omättlig till påsk
Evira om får
Påskalamm både i spiltan och på bordet
Götaland nöt lamm köttscenter –
Uppsving för fårnäringen
Stor efterfrågan på vårlamm
DEBATT–Välj hållbart i påsk
Svenskt kött-Det Svenska lammköttets starka mervärde
Lammkött till påsk
Det finns inget utdrag eftersom detta är ett skyddat inlägg.
Nya krav på märkning av kött
Fårkött allt mer lönsamt
Tips från Norge om lammöverlevnad
Under mars och april slaktades drygt 15 000 lamm per månad åren 2013 och 2014. Det innebär att även om vi vill äta lamm till påsk, så slaktas de flesta lammen i Sverige på hösten. Statistiken visar att antalet slaktade djur var högst i oktober. Drygt 34 000 lamm slaktades i oktober åren 2013 och 2014.
Copyright © 2024 | Underhålls av Webbyrå Expediten