Fann lamm med snara runt halsen

Lammet har inget med texten att göra

Fann lamm med snara runt halsen

Google översättning

En fyra till fem veckor gamla lamm ströps till döds i Grenland i Bamble, efter någon hade bundit en snara runt halsen på som. — får ägaren informerade hustru och mig på morgonen, 17. maj. Vi gick snabbt till norska kontoret och granskat förhållandet, säger Roe. -Det är bara tråkigt, det är inte så mycket mer att säga, “Han tillade. -Bus markägaren följer tätt till djuren nu i lamming-period. Han beskriver knuten som en amatör knut. / Ledsen: markägaren Henry Roe förlorade 17. i maj en av lammen som betar på resonera av hans. Foto: privat-det fanns ingen hänga loop Knut; Det såg inte alls ser ut som några “vanliga” knut. Jag försöker att tro bäst om människor, och tror att detta i princip är ingenting annat än Bus-att några har samband med det runt halsen utan att kväva det, men att lammet har varit panik, så att repet har skärpt mer och mer. Bara några veckor sedan hittades en två dagar gamla lamm hängd i en ladugård i södra Norge. Djurskydd alliansen erbjuder 500 dollar i du…