Ska jag fortsätta som lantbrukare efter att mina djur slaktats ut?
Detta är självklart en svår fråga som egentligen bara kan besvaras av den enskilde lantbrukaren.
Detta är självklart en svår fråga som egentligen bara kan besvaras av den enskilde lantbrukaren.
Bergsflockarna blir ”präglade” på sina egna områden, de betesmarker som under generationer betats av samma flock där tackorna lärt sina lamm var gränserna mellan ”hemma” och ”borta” går
Vilka är de bästa fårraserna? Resultat från Hillsborough Jämförande studier mellan fårraser är det ont om i UK så den här studien från Irland där man tittat på korsningstackor med Blackface(BF) och Cheviot(C) är välkommen läsning.
Hämtat ur Marknadsnytt nr 6 2000 Publicerat med tillstånd av Swedish Meats
EUs lammproduktion minskar något åren 2000 och 2001
Sveriges lammköttproducenter har haft diskussioner med ett tyskt lammslakteri. Det är ett av Tysklands största lammslakterier där man slaktar mellan 160 000 – 180 000 lamm per år på två slakterier.
Copyright © 2024 | WordPress-tema av MH Themes